luni, 16 iulie 2012

Gafele politicienilor

Traian Basescu , duminica 15 iulie 2012, dupa suspendarea sa din functie: "romanii nu-si vor da presedintele pentru puscariabilii din USL"....si in aceeasi zi - invitat la Realitatea TV - ca el poate conlucra cu premierul Victor Ponta daca il aduc iar la Cotroceni (premier pus de USL, USL de care Basescu spunea cu vreo jumatate de an inainte ca el nu va accepta nici un premier USL indiferent de ce decide majoritatea parlamentara). Pai cum? Va conlucra Basescu cu puscariabili?!!

Mihai Razvan Ungureanu, vineri 13iulie 2012 , iese la TV si spune ca a vazut el in Parlament cum s-a format majoritatea care acum e la guvernare, cu parlamentari care umblau pe holurile Parlamentului cu sacosi cu bani sa cumpere pe cei coruptibili cu care sa mareasca/creeze majoritatea de guvernare. Apoi duminica Mihai Razvan Ungureanu a fost somat de Preşedintele interimar al PNL Bucureşti, Eugen Nicolăescu, sa faca publica lista celor care umblau astfel cu bani spre corupere parlamentari. Si revine Mihai Razvan Ungureanu la TV si zice ca ce a spus el a fost scos din context, ca el spunea de fapt ca are indoieli si suspiciuni. Nu e problema, exista inregistrari video la televiziuni.

Traian Basescu referitor la monarhie: "Sunt convins că 80% dintre români vor să îşi aleagă şeful de stat. Bun, rău, dar ştiu că îl schimbă. Ce te faci cu unul care e pe viaţă şi mai lasă şi moştenitori? Dacă iese vreunul cu dizabilităţi, ce te faci? Rămâi cu el şef de stat?" In urma acestei declaratii, Traian Basescu a primit sancţiune din partea Consiliului Naţional pentru Comabatere a Discriminării. FACIAS a atacat în instanţă sancţiunea CNCD pe motiv că aceasta este prea blândă, mai ales că preşedintele nu este la prima afirmaţie de acest gen.

Elena Basescu in Parlamentul European 18 aprilie 2012, face urmatoarea afirmatie: "Evaziunea fiscală provoacă importante pierderi economice, afectează funcţionarea instituţiilor statului şi pune astfel în pericol siguranţa naţională"..."Ca o ironie a sorţii, o încărcătură de 40 milioane de ţigări de contrabandă, în valoare de 15 milioane de euro , a staţionat patru zile , fără a fi descoperită, în portul Rotterdam din Olanda, ţară membră Schengen. Acest lucru ar fi fost imposibil în portul Constanţa" . Stim ca Olanda s-a opus aderarii Romaniei la spatiul Schengen, si de aici a atras furia presedintelui Romaniei Traian Basescu, dupa care tirurile cu flori din Olanda au inceput sa fie oprite in Vama, sub "suspiciunea" ca ar fi tratate cu nu stiu ce substanta, care pana la urma nu s-a confirmat. Intre timp florile bineinteles s-au ofilit, pierderi de milioane de euro, si acum vine Eba cu aceasta afirmatie in Parlamentul European, de parca noi nu am evea o evaziune fiscala de 25-30% din PIB, aproximativ, dupa cum zice Blejnar. Tot pe acest subiect, amintim ca premierul Mihai Răzvan Ungureanu a solicitat o cifră corectă de colectare a banilor din evaziunea fiscală, de 2 miliarde de euro în două luni. La data cand seful Anaf Sorin Blejnar trebuia sa prezinte raportul cu colectrea acestor bani, acesta isi da demisia sau e dat afara, lucru ramas incert, si pus la verificarea marilor averi. Potrivit acestuia, evaziunea fiscală din România se cifrează la 18 miliarde de euro pe an.

Pe 14 feb. 2012, liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a spus la postul de televiziune Realitatea TV,ca romanii care au murit (aprox. 96 - si inca sunt localitati izolate de zapada la casele carora nu pot ajunge ambulante) in februarie 2012, cand au fost coduri galbene si portocalii de viscol, ninsori si geruri , au murit de betie. Toader a spus că doar unul dintre aceştia a decedat în maşină, iar ceilalţi "au băut şi au dormit acolo":

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, sustine discurs la deschiderea anului scolar 2011-2012: ".."Haideţi împreună să facem ca persoanele în vârstă să fie din ce în ce mai puţine şi cu toţii să ştim să utilizăm calculatorul, să utilizăm instrumentele societăţii informaţionale..". Pe 12 septembrie 2011, Ministrul Inernelor, Igas Constantin Traian - Senator PD-L de Arad
Igas Constantin Traian - Senator PD-L de Arad, Ministru de Interne guvernarea PD-L Igas Constantin Traian - Senator PD-L de Arad, Ministru de Interne guvernarea PD-L

, care a semnat concedierea multor romani cu motiv de criza economica mondiala, spunea la un spital in timp ce dona sange:"au fost disponibilizati cei care nu au avut sange in instalatie". (adica ii dam si afara, si mai si radem de ei? )

Pe 13 septembrie, Igas revine :"Francezii face ceva pe MCV-ul nostru".


La mai ...multe :| .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu